Praktisch

Locatie

Ik kom aan huis in de ruime omgeving van Oostende, Brugge en Torhout. Weet je niet zeker of ik ook tot bij jou kom? Vraag het gerust.

Wat heb je nodig?

Zorg voor voldoende ruimte en een grote spiegel. Heb je geen spiegel? Laat het me weten, dan neem ik er één mee.

We kunnen het beste resultaat bekomen door geconcentreerd te werk te gaan. Het is daarom handig om een oppas te voorzien die zich over de baby kan ontfermen tijdens het consult.

Een afspraak maken

Je kan mij altijd contacteren via e-mail of het contactformulier, maar voor een consult spreek ik steeds telefonisch af. Je afspraak wordt daarna nog eens via e-mail bevestigd.

Je kan je consult ten laatste drie werkdagen op voorhand kosteloos verplaatsen of annuleren. Dit móét telefonisch gebeuren. Gebeurt dit niet tijdig, dan wordt een administratieve vergoeding van €20 aangerekend. Let op: zaterdag en zondag tellen niet als werkdagen.

Prijzen

Uurtarief

Ik werk aan een tarief van €60 per uur. Afhankelijk van de inhoud van het consult, kunnen we de tijdsduur voorspellen. De voorspelling wordt steeds op voorhand meegedeeld. Indien een consult toch langer of korter duurt dan voorzien, rekenen we dit op het moment zelf af.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan cash of ter plaatse met de Bancontact/payconic app op je smartphone.